Jubileumi szavalóverseny

Jubileumi szavalóverseny

Iskolánk alapításának 90 éves, katolikussá alakulásának 25 éves évfordulója alkalmából 2016. december 14-én szavalóversenyt hirdettünk a térség iskoláinak, katolikus intézményeinek.

Meghívásunkra a szentistváni, a tibolddaróci, az adácsi, a mezőkövesdi Szent Imre tagiskola, a katolikus iskolák közül a hevesi intézmény, az egri Szent Imre Katolikus Általános Iskola és a házigazda nevezte be diákjait. A tanulók két kategóriában egy szabadon választott és egy kötelező verssel szerepeltek a zsűri előtt.

Az értékelők a mezőkövesdi könyvtár és MASZK képviseletében Juhász Mónika, a térség pedagógusai közül pedig Kissné Kovács Magdolna tanárnő és Kiss Lajos igazgató úr voltak, munkájukat pedagógusaink is segítették.

A legtöbb helyezést az egri és a hevesi katolikus iskola érte el, a mi diákjaink is szépen szerepeltek: Boldizsár Lilla 8. a osztályos tanuló I., Kis-Csabai Nóra 7. b osztályos tanuló III. és Kelemen Dániel 6. b osztályos tanuló III. helyezett lett.

Tóth Viktória
munkaközösség-vezető

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */