Iskolaelőkészítő foglalkozás

Ebben az évben is megkezdődött a nagycsoportos óvodások játékos felkészítése az iskolai életre. Már két alkalommal találkozhattak az ovisok a tanító nénikkel. A játékos foglalkozások alatt a gyerekek eljuthattak a helyes ceruzafogástól a színezésen keresztül matematikai feladatokig is.

Az iskola kis tornatermében egy akadálypályán mozgatták meg a nevelők a kicsiket. Ezen kívül sor került meseolvasásra, s az interaktív tábla segítségével rendkívül szemléletes módon még bábjátékot is láthattak a gyerkőcök.

Szülőként nagyon örülök ennek a lehetőségnek, hogy a gyerekek minél jobban megismerhetik leendő iskolájukat. Már alig várjuk a következő lehetőséget!


Örültünk, hogy nagy létszámban jöttek ovisok a novemberi iskolaelőkészítő foglalkozásunkra. Lelkesen, gyorsan, figyelmesen ülték, mozogták, dolgozták végig az órás előkészítőt a leendő elsősök.

Várunk benneteket januárban is!

Tanító nénik

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */